Sommarklubben v.18

Skolans festdag – Förra veckans fredag hade skolan och förskolan en gemensam festdag! Där körde vi 5-kamp, var med på lottdragning samt dansade på skolgården.

Idrott och hälsa – I Tippenhallen tränade vi vår motorik genom olika typer av bollspel. Basket, volleyboll, fotboll och handboll.

Värdegrund, samspel och natur – Vi forsätter samarbeta med förskoleklassen och gick återigen iväg med dem på utflykt. Barnen får chansen att kommunicera och lära känna andra barn.

Utflykt och samhället – Vi åkte till Kaknästornsparken i onsdags där vi njöt och lekte i solen, gungade, sprang, hoppade och åkte linbana. Vi fick även en överraskning av två poliser i polisbil. Barnen fick testa sitta i bilen, se och röra vissa av verktygen polisen använder sig av och lyssna på vad poliser egentligen gör när de arbetar.

Djur och natur – Vi har testat fickelyckan denna vecka vilket inte blev till någon lycka då vi inte fick någon fisk. Vi pratade om att de tär viktigt med flytväst när man är nära vatten och vad fiskar äter.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *