Sommarklubben v.21

Naturkunskap – Under vår utflykt till skogen i tisdags hittade vi äntligen blåbär och lingon (som vi väntat). Vi väntar även med spänning på att äpplena ska börja komma på äppelträden. Vi varockså på huggormsjakt utan vidare lycka. 

Kultur och grillning – Vi har haft besök av två rektorer från Korea under veckan. Vi fixade och grillade pinnbröd på förskolan som vi bjöd alla på tillsammans med Messmör.
– ”Det bränns om man inte snurrar.”
-”Mm, jätte gott.”

Värdegrund, samarbete, lek och motorik – När vi leker på skolans område blir det mycket lek och bus med de äldre eleverna. Barnen har tillsammans med eleverna hittat en larv som de gemensamt gav ett namn och ett hem till. Genom samarbete och stöd av varandra hjälps vi åt att bland annat komma upp på höga gungor, ge fart och cykla på olika vis.

Samhälle, kultur och teknik – Onsdagsutflykten blev Tekniska museet. Där fick barnen pröva på olika övningar med hela kroppen, balans, styrka och reaktionsförmågan var några av övningarna. Vi fick också kolla på hur saker och ting såg ut från första början, t.ex. Bion. Med ett underbart väder på detta så kunde vi njuta av våran medtagna lunch i solen framför Djurgårdskanalen.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *